Gala De Carli / ’Fendeca’ (s) M9


pomul: vigoare: medie


fructul: Ø mare, rosu aprins

floarea: alba

polenizator: Evereste, Granny Smith, Red Delicious


perioada de recoltare: sfirsitul lui august

caracteristici: fara striatii, culoare plina

particularitati: noua mutatie de la Gala

titularul dreptului de multiplicare: FENO

logo fruwi

Telefon: 004 074 799 75 71
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

image013

Despre noi

Fruit World International (FRUWI) România

Plante de inalta calitate, produse in Italia si aclimatizate in Romania

SC Fruw International SRL este o societate infiintata in luna februarie 2011. Aceasta societate s-a nascut ca o necesitate a celor pasionati de horticultura si calitate in acelasi timp. Suntem printre primele firme care au introdus pe piata romaneasca plante de inalta calitate, produse in Italia si aclimatizate in Romania, pentru cultura super intensiva (recolte intre 50 si 80 de tone/ hectar).

Citeşte mai departe...

 

materialsaditorMaterial săditor

Cu siguranta, nu suntem unicii furnizori de material de inmultire pentru livezi dar suntem printre primii care ofera material saditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de catre specialistii nostri ne asiguram ca beneficiarii - clientii nostri - sa fie satisfacuti pe deplin si sa constientizeze faptul ca au facut cea mai buna investitie.

 

liveziLivezi

Firma se ocupa in special de infiintarea de livezi, cu predilectie de meri, dar si alti pomi fructiferi - peri, ciresi, caisi, nuci, etc., precum si de pepiniere sau cultivarea vitei de vie. Ne adresam persoanelor fizice sau juridice care doresc sa investeasca intr-o livada si sa o foloseasca ca o sursa de venit.

 

totulptlivadaTotul pentru livadă

Societatea noastra pune la dispozitia clientilor materialul saditor, utilaje, recipienti pentru colectarea fructelor si ofera consultanta tehnica pe tot parcursul realizarii livezii pana la vinzarea produselor. Practic va asistam sa realizati o livada de un inalt nivel calitativ si productiv.

Noi vă putem ajuta!

Copyright © 2017 SC Fruw International Romania SRL - SC Fruw International Romania SRL. Toate drepturile rezervate. Reproducerea continutului de orice tip (text, foto, video) de pe acest site este permisa doar cu acordul SC Fruw International Romania SRL. Site realizat de Trian Computers.